ABOUT
     

 

 

In het Zweedse Malmö met de band Splinter het prachtige album 'Dreamers' opgenomen, onder leiding van top producer en bassist Jonas Reingold. Het album werd goed zeer ontvangen in zowel de nationale én internationale pers. Het leidde tot vele shows in de Nederlandse en Duitse clubcircuit.

Vanaf 2008 deel uitmakend van de bluesrockband Wide Open. Met Wide Open gespeeld op o.a. het populaire Bospop Festival in Weert, samen met acts als ZZ Top, Santana en Europe.

Later begonnen aan een meer commercieël georiënteerd project, genaamd FUSE. Met deze band het podium beklommen als voorprogramma van Bon Jovi, Kane en Di-rect tijdens het Royal Beach Concert op het strand van Scheveningen. Met bijna 45.000 toeschouwers, één van Marcel's vele muzikale hoogtepunten. Naar aanleiding van deze mega-show heeft FUSE gespeeld in diverse clubs en muziekpodia. FUSE was een graag geziene gast op Nederlandse radiostations waaronder 3FM. FUSE bracht een album uit welke te vinden is op Spotify en Itunes.

Een van de laatste projecten was ABBA Fever. Deze band werd uitgeroepen tot beste tribute band van Nederland 2017/2018!

In december 2019 is de eerste single uitgekomen van NÉESIE met als titel 'Wattan jonge'. Kort daarop in maart 2020 volgde de tweede single, genaamd 'Rasoptimist'. NÉESIE is een 'fictief karakter welke is ontstaan vanuit een visie op onze samenleving. Met kritische en soms humoristische teksten wordt een boodschap overgedragen om onze medemens aan het denken te zetten.

Daarnaast actief in diverse bands en actief als sessie bassist.

 


       

WELCOME TO MARCELEVERTS.NET / Follow Marcel on Instagram / Twitter /www.eliomartina.com / www.ears4u.nl / All materials © Marcel Everts unless otherwise noted. All rights reserved.