ABOUT
     

 

 

In het Zweedse Malmö met de band Splinter het prachtige album 'Dreamers' opgenomen, onder leiding van top producer en bassist Jonas Reingold. Het album werd goed zeer ontvangen in zowel de nationale én internationale pers. Het leidde tot vele shows in de Nederlandse en Duitse clubcircuit.

Vanaf 2008 deel uitmakend van de bluesrockband Wide Open. Met Wide Open gespeeld op o.a. het populaire Bospop Festival in Weert, samen met acts als ZZ Top, Santana en Europa.

Later begonnen aan een meer commercieël georiënteerd project, genaamd FUSE. Met deze band het podium beklommen als voorprogramma van Bon Jovi, Kane en Di-rect tijdens het Royal Beach Concert op het strand van Scheveningen. Met bijna 45.000 toeschouwers, één van Marcel's vele muzikale hoogtepunten. Naar aanleiding van deze mega-show heeft FUSE gespeeld in diverse clubs en muziekpodia. FUSE was een graag geziene gast op Nederlandse radiostations waaronder 3FM. FUSE bracht een album uit welke te vinden is op Spotify en Itunes.

Het meest recente project is ABBA Fever, uitgeroepen tot beste tribute band van Nederland 2017/2018! Daarnaast actief in diverse bands en regelmatig gevraagd als sessie bassist.

 


       

WELCOME TO MARCELEVERTS.NET / Follow Marcel on Instagram / Twitter / www.abbafever.nl / www.eliomartina.com / www.ears4u.nl / All materials © Marcel Everts unless otherwise noted. All rights reserved.